Ένα νέο ταξίδι ξεκινά !

Σε αυτήν την θλιβερή περίοδο όπου δοκιμάζεται η ανθρωπότητα και οι αξίες της, και κάθε μελλοντικό πλάνο διαφαίνεται ως κωμικοτραγικό, θέλησα να δημιουργήσω ένα ποδιατρικό μπλοκ. Ίσως, ενδόμυχα, θέλησα να μετουσιώσω το «Μένουμε Σπίτι» με το «Πάμε Παντού».

Έτσι δημιουργήθηκε αυτό το νέο μου πνευματικό «παιδί», δίχως να κατέχω και πολλές γνώσεις σχετικές με μπλοκ. Ήθελα ένα αμιγώς ελληνόγλωσσο μπλοκ όπου θα παραθέτω τις σκέψεις μου, τα εσώψυχα μου, περιστατικά, καθημερινότητα, άρθρα που βρήκα ενδιαφέροντα και ότι άλλο που να σχετίζεται με αυτό που έχω πάθος : Την Ποδιατρική !

Ίσως να φανεί ενδιαφέρον ή χρήσιμο σε συναδέλφους, φοιτητές, ή λοιπούς επαγγελματίες υγείας που ασχολούνται και με το κάτω άκρο, και ιδιαίτερα το Πόδι. Ίσως να φανεί χρήσιμο ακόμη και σε ασθενείς. Ελπίζω όμως περισσότερο, να φανεί χρήσιμο σε μένα και καλυφθεί η ανάγκη, να εξωτερικεύσω σκέψεις, να επικοινωνήσω, να έχω καλοπροαίρετους διαλόγους, σχόλια όπου κριθεί αναγκαίο.

Σας ευχαριστώ για την παρέα !

Η καλή παρέα σε ένα ταξίδι το κάνει να φαίνεται πιο εύκολο, ευχάριστο και κοντινό — Izaak Walton

post

2 thoughts on “Ένα νέο ταξίδι ξεκινά !

Add yours

  1. Σ´ ευχαριστούμε για την θετική σου διάθεση και την αγάπη σου στο να μοιράζεσαι και να προσφέρεις τη γνώση σου και τις απόψεις σου.

  2. Καλή αρχή Λουκά! Η ιδέα εξαιρετική και το αποτέλεσμα θα είναι αντάξιο των περιστάσεων!

Leave a Reply

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: